VÁŽENÍ HOŘIČÁCI

Šance pro rozvoj se rozhodla dát přednost malé koalici s Hořickými patrioty bez účasti naší strany. Za uplynulých 12 let, které jsem strávil postupně ve starostovské a místostarostovské funkci, jsem posbíral řadu cenných zkušeností a chtěl jsem je dál využívat ve prospěch města Hořice a jeho občanů. Z opozičních lavic to bohužel půjde o poznání hůře.

V komunálních volbách jsme od Vás obdrželi téměř třicet procent hlasů. Já sám jsem od Vás získal 1528 preferenčních hlasů a obsadil absolutní druhé místo mezi všemi kandidáty. Z této pozice jsme navrhovali pokračování dosavadní funkční velké trojkoalice. Jak je vidět, o tento typ funkční spolupráce napříč politickým spektrem nadále není zájem.

Máme čisté svědomí v tom, že kampaň ODS s podporou Svobodných byla korektní, nekonfliktní, nikoho z našich politických soupeřů jsme v jejím průběhu neuráželi a ani nenapadali.

Byli jsme stále připraveni jednat o složení vedení města tak. aby byla zachována dosavadní funkční trojkoalice, která by ctila výsledky voleb.

Váš,

Ivan :)